Re-Con

 

 

           

Klinker
"Hasle-look"

Klinker fra
Zahna Fliesen

Gulvtegl

Antik gulvtegl

Formsten

Munkesten

Specialtegl

Specialtegl,
Skagen Fyr

Kulekalk, lagret

Restaureringsmørtel

Kalk og mørtel

Historisk betydningsfulde og bevaringsværdige bygninger kræver traditionelt håndværk og de bedste materialer, når der skal renoveres.Siden det 2. århundrede har man brugt Nordsøens muslingeskaller til fremstilling af en fremragende, cementfri, hydraulisk kalkmørtel. Bremer Muschelkalk Systeme har en høj bindeevne, er elastisk og modstandsdygtig i aggressivt miljø. Skallerne bliver brændt, læsket og blandet med rent, klassificeret sand af forskellige kornstørrelser, som så bliver til en tørmørtel, der er meget nem at håndtere.

Vi tilbyder flg. produkter:
Murermørtel Fugemørtel Maskinfugemørtel Tagdækkermørtel Pudssystem Murværkssystem

Bremer Muschelkalk Murermørtel til opmuring og fugning i een arbejdsgang.


Bremer Muschelkalk Fugemørtel til fugning af tegl og natursten.
Re-Con Scandinavia ApS         
er leverandør af specialtegl, sten, fliser, klinker og specialkalk og mørtel tilpasset ældre bygninger eller til nybygning, der skal overholde ældre standarder.
HISTORISK
Kirker, slotte og i det hele taget alle bygninger, hvor nye standard byggeelementer ikke kan indpasses, er eksempler på vort arbejdsområde. Historiske og bevaringsværdige bygninger kan således renoveres med anvendelse af et oprindeligt materialevalg.
INDUSTRI
Herudover tilbyder vi en serie af slidstærke, kemilkaliebestandige fliser til industri og andre steder, hvor der stilles specielle krav.
Produktionen foregår hos udvalgte levarandører verden over, og vi er derfor i stand til at tilbyde et sortiment, der dækker meget bredt.

Re-Con Scandinavia ApS. • Viengevej 100 • DK-8240 Risskov • Tlf. +45 - 70 22 32 60 • mail@recon-scandinavia.dk