Re-Con

 

 

           

Klinker
"Hasle-look"

Klinker fra
Zahna Fliesen

Gulvtegl

Antik gulvtegl

Formsten

Munkesten

Specialtegl

Specialtegl,
Skagen Fyr

Kulekalk, lagret

Restaureringsmørtel

Klinker fra ZAHNA Fliesen

Fra Tysklands ældste og største specialfabrik for klinker og fliser kan vi tilbyde et omfattende sortiment til såvel nybyggeri, retablering af historiske eller bevaringsværdige bygninger, og til moderne industriel anvendelse.

Arkitekter og bygherrer værdsætter de enestående tekniske og æstetiske egenskaber ved keramiske, uglaserede stentøjs klinker fra Zahna.
Klinkerne leveres med et udvalg af farver, design og overflader.

Udover gulvklinker i forskellige størrelser tilbyder vi også støbte formdele til sokler og ind-og udvendige hjørner, sålede at vi kan tilbyde et komplet program til gulvbelægning.

Anvendelserne kan opdeles i:

  • Industriel
  • Historisk
  • Arkitektonisk

Industrielle gulvbelægninger

De industrielle anvendelser kan underopdeles i et omfattende produkrprogram af belægninger med
høj slidstyrke (High traffic),
høj skridsikkerhed (Safety)
kemikaliebestandighed
(Resistant)
eller en kombination af ovennævnte egenskaber.
Kontakt os for detaljerede tekniske specifikationer, eller klik på Zahna logoet øverst til høje for at gå til producentens hjemmeside.

Historisk

"Historic" kollektionen beatår af 12 historiske farver og i de klassiske fliseformater og overflader karakteristisk for Jugendstilen. Selvom fliserne er uglaserede er de overfladebehandlet med "Kerasiegel", der gør dem særligt rengøringsvenlige og slidstærke.
Vi kan også tilbyde at fremstille moderne kopier af historiske fliser og klinker - kontakt os for yderligere information.

Arkitektonisk

"Architektur 11" programmet er udviklet til moderne, arkitektonisk byggeri.
Standard 11 mm tykkelsen omfatter flisestørrelser på 10x10, 15x15, 20x20, 25x25, 30x30 og 40x40 samt 10x20 cm, som alle kan kombineres modulært. Programmet suppleres med en sekskantflise med et tværmål på 10 cm.

Re-Con Scandinavia ApS         
er leverandør af specialtegl, sten, fliser, klinker og specialkalk og mørtel tilpasset ældre bygninger eller til nybygning, der skal overholde ældre standarder.
HISTORISK
Kirker, slotte og i det hele taget alle bygninger, hvor nye standard byggeelementer ikke kan indpasses, er eksempler på vort arbejdsområde. Historiske og bevaringsværdige bygninger kan således renoveres med anvendelse af et oprindeligt materialevalg.
INDUSTRI
Herudover tilbyder vi en serie af slidstærke, kemilkaliebestandige fliser til industri og andre steder, hvor der stilles specielle krav.
Produktionen foregår hos udvalgte levarandører verden over, og vi er derfor i stand til at tilbyde et sortiment, der dækker meget bredt.

Re-Con Scandinavia ApS. • Viengevej 100 • DK-8240 Risskov • Tlf. +45 - 70 22 32 60 • mail@recon-scandinavia.dk