Re-Con

 

 

           

Klinker
"Hasle-look"

Klinker fra
Zahna Fliesen

Gulvtegl

Antik gulvtegl

Formsten

Munkesten

Specialtegl

Specialtegl,
Skagen Fyr

Kulekalk, lagret

Restaureringsmørtel

Munkesten

Teglstenene får deres særpræg først og fremmest gennem oprindelsen og tilberedningen af leret, men også gennem brændingen og temperaturen i vores Hoffman ring-ovn fra år 1868 - fyret med kul.

Leret slås med håndkraft i en træform, sammenpresses, og det overskydende materiale bliver skåret rent med en ståltråd - dette er ægte håndstrøget tegl, og de små variationer i farve og størrelse giver et rustikt præg.
Ikke to sten er helt ens, og i historiske bygninger, ses det levende spil i overflader, farver og fuger tydeligt.
Vores produktion giver desuden muliughed for at anvende hhv. vand og sand som belægning i formen hvorved man får "vandstrøgne" og "sandstrøgne" sten.

Klik på miniaturerne for eksempler.

Re-Con Scandinavia ApS         
er leverandør af specialtegl, sten, fliser, klinker og specialkalk og mørtel tilpasset ældre bygninger eller til nybygning, der skal overholde ældre standarder.
HISTORISK
Kirker, slotte og i det hele taget alle bygninger, hvor nye standard byggeelementer ikke kan indpasses, er eksempler på vort arbejdsområde. Historiske og bevaringsværdige bygninger kan således renoveres med anvendelse af et oprindeligt materialevalg.
INDUSTRI
Herudover tilbyder vi en serie af slidstærke, kemilkaliebestandige fliser til industri og andre steder, hvor der stilles specielle krav.
Produktionen foregår hos udvalgte levarandører verden over, og vi er derfor i stand til at tilbyde et sortiment, der dækker meget bredt.

Re-Con Scandinavia ApS. • Viengevej 100 • DK-8240 Risskov • Tlf. +45 - 70 22 32 60 • mail@recon-scandinavia.dk